Analiza de piata B2B B2C

Ajutam companiile sa dezvolte sau sa mentina un avantaj competitiv prin gasirea si furnizarea de informatii bazate pe date despre pietele potentiale, concurenti si chiar comportamentul clientilor.

Folositi analiza de piata pentru a avea o lansare de produs competitiva sau o campanie de marketing eficienta.
Pe masura ce compania dezvolta noi produse, servicii sau idei, analiza concurentilor, produse similare si vanzari potentiale pot ajuta la pozitionarea cu succes a fiecarei lansari. Investigam pentru tine pietele noi si existente pentru a oferi sugestii precise.

Cerere de oferta
Analiza de piata B2B B2C

serviciile noastre de studii de piață

Veti putea beneficia de o varietate de servicii, cum ar fi analiza concurentilor sau a clientilor, informatii despre tendintele pietei, segmentarea pietei, analize SWOT, diferite tipuri de sondaje pentru consumatori. si mult mai mult, totul adaptat contextului dvs.

Analiza de piata

Furnizam persoanelor cu puteri decizionale date valide si relevante pentru a profita de oportunitatile din sector si pentru a lansa cu succes noua ta afacere

Analiza de piata

Consumatori si cumparatori

Identificam nevoile neacoperite de competitie ce pot deveni avantajele si oportunitati de maine a firmei dvs.

Studiu Customer

Studiu de satisfactie si fidelizare

Cultivam o relatie buna si experiente placute cu clientii dvs. prin masurarea satisfactiei si identificarea punctelor de fidelizare

Studiu de satisfactie
Servicii profesionale si personalizate de studii de piata

Personalizam proiectul in functie de sectorul de piata, de profilul consumatorului si de alte criterii importante pentru firma dvs.

Oferim solutia potrivita pentru segmentul, marcile, produsele, serviciile sau angajatii firmei dvs.

40% B2B

35% B2C

25% New Business

Contact & cotatie studiu de piata

Solicitati un studiu de piata personalizat