Studiu despre consumatori si cumparatori

Efectuam analize pentru a vedea cum se comporta marca unei companii fata de concurenti, masuram gradul de notorietate a marcii si perceptiile consumatorilor despre produse si servicii.

Va ajutam sa ramaneti competitivi si consolidam pozitia in piata. Va ajutam sa identificati profilul clientilor.
Cercetarea clientilor - de la date demografice la opinii – va ajuta sa dezvoltati un marketing mai bine directionat si sa aliniati produsele si serviciile la nevoile diferite ale clientilor.
Putem identifica, modul in care va puteti gasi clienti, cum sa ii atrageti si sa ii pastrati, sau sa evitati pierderea clienților.
Intelegerea modului in care clientii va percep, ce simt sau cum inteleg comunicarea in toate fazele unei campanii de marketing poate produce mesaje specifice și, la randul lor, campanii mai de impact.

Cerere de oferta
Analiza de piata B2B B2C

serviciile noastre de studii de piață

Livram servicii de studii de piata personalizate pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a pentru a va atinge obiectivele.

Analiza de piata

Furnizam persoanelor cu puteri decizionale date valide si relevante pentru a profita de oportunitatile din sector si pentru a lansa cu succes noua ta afacere

Analiza de piata

Consumatori si cumparatori

Identificam nevoile neacoperite de competitie ce pot deveni avantajele si oportunitati de maine a firmei dvs.

Studiu Customer

Studiu de satisfactie si fidelizare

Cultivam o relatie buna si experiente placute cu clientii dvs. prin masurarea satisfactiei si identificarea punctelor de fidelizare

Studiu de satisfactie
Servicii profesionale si personalizate de studii de piata

Personalizam proiectul in functie de sectorul de piata, de profilul consumatorului si de alte criterii importante pentru firma dvs.

Oferim solutia potrivita pentru segmentul, marcile, produsele, serviciile sau angajatii firmei dvs.

40% B2B

35% B2C

25% New Business

Contact & cotatie studiu de piata

Solicitati un studiu de piata personalizat